آزمایشگاه کشت بافت یک محیط کاملا کنترل شده و استریل و عاری از هر گونه آلودگی بوده که کلیه محققین و دانشجویان تحت آموزش، ضمن رعایت کامل نکات بهداشتی اقدام به فراگیری اصول و مبانی عملی کشت بافت گیاهی می نمایند، که شامل روشهای آماده سازی و تهیه نمونه های گیاهی و ضدعفونی کردن آنها و آشنایی با اصول صحیح شستشو و استریل ظروف کشت و همچنین روشهای تهیه محیطهای کشت غذایی گیاهی، روشهای استریل کردن آنها، انتقال نمونه های گیاهی به محیطهای کشت در شرایط کاملا استریل و انتقال ظروف کشت حاوی نمونه گیاهی به اتاق رشد می باشد.

بخش میکروبیولوژی آزمایشگاه

تعداد کمی از میکروب های مضر برای بدن انسان، به طور مثال 1 درصد از باکتری ها، می توانند به بدن حمله کرده و انسان را بیمار کنند. تعدادی از میکروب ها باعث ایجاد بیماری های عفونی میشود اما شواهدی نیز وجود دارد که تعدادی از میکروب ها سبب بروز بیماری های مزمن غیرعفونی مانند سرطان و یا بیماری های مزمن قلبی می شوند. بیماری های مختلف توسط انواع متعددی از میکروارگانیسم ها ایجاد می شوند. میکروب هایی که باعث بیماری در انسان می شوند، پاتوژن نام دارند.

آزمایش مولکولی به دنبال بخش‌هایDNA یا RNA است که با شرایط سلامتی خاصی ارتباط دارد. زمانی که این آزمایش به درستی اجرا شود بسیار دقیق است. در برخی موارد، آزمایش مولکولی ممکن است پس از تشخیص آزمایشی یک فرد اطمینان حاصل کند.

چندین تکنیک می توانند وجود ماده ژنتیکی هدف را در یک سلول تشخیص دهند و هر تکنیک کمی متفاوت عمل می کند. نمونه هایی از برخی تکنیک ها در آزمایشگاه مولکولی عبارتند از:

حیوانات آزمایشگاهی یک مولفه اساسی در  زمینه های مختلف تحقیقاتی  مانند زیست شناسی و پزشکی است.

درگذشته، محققان از حیوانات آزمایشگاهی برای مطالعه بر روی بیماری های شایع مانند بیماری های قلبی وسرطان استفاده میکردند و سپس برای بدست اوردن دانش اصلی و پایه در  ژنتیک ،فیزیولوژی و سایر علوم زیستی از آنها کمک گرفتند.

همچنین حیوانات آزمایشگاهی برای مبارزه و تحقیق و بررسی بر روی  بیماری های جدید موردنیاز هستند که بیماری ایدز مثال برجسته ای از این دسته از بیماری هاست.